Hva i all verden tror jeg på?

14feb21

Hva i all verden tror jeg på?

Eller skulle jeg si: Hva i all verden tror DU på?

Denne bloggen har jeg skrevet på i mange år. Jeg tar nå en sving inn i neste sesong og tar med det som ligger der. Det er tanke gods på livet, vandringen og troen. 

Jeg ønsker å sette fokus på: «Hva i all verden tror jeg på?»

Kanskje du ikke tror eller bare tror litt eller tviler mye mer en du tror?

Her om dagen satt jeg å ventet på en venn på en kafe. I mellomtiden fikk jeg kontakt med sidemannen som også ventet på noe. Vi snakket sammen og selvfølgelig snakket vi om tro. Han var agnostiker og vurderer om det er i det hel tatt finnes noe å tro på, men kanskje? Da ble det klart for meg at å gi noe som kan gi næring til, eller å forøke eller vokse frem en sterkere, grundigere og tryggere tro er KJEMPEVIKTIG! 

Jeg har jobbet med tittelen og rå utkast til en bok i 4-5 år. Av forskjellighet årsaker så har det stoppet opp, men nå vil jeg legge ut på en reise der jeg blogger om troen og «Hva i all verden tror jeg på»

Det blir korte innputt og refleksjoner. Kanskje noen videoer med samtaler også, men grunnleggende å klargjøre hva kristen tro er.

Velkommen til å bli med på reisen. 

Noe av inspirasjonen min er: «Kunne vi påvirket litt dagens mennesker til å følge Kristus tettere og søke å forstå Guds Ord bedre?»No Responses Yet to “Hva i all verden tror jeg på?”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: