Å handle med mennesker, SYKT

11sep09

Jeg så filmen TAKEN i går. Fytti fillen. Jeg ble satt ut. Har jo hørt om moderne salveri. Hørt at det er aupair, modeller etc som kommer og ikke har noe liv.

Men liksom ikke helt grepet hjerte. Vi lever i en ny tid. En tid som er ganske uoversiktelig tross alle over våkningskameraer som finnes og satellitter og e sporing av oss. Det er mennesker over alt som mot deres vilje blir hold fanget. Det er unge jenter ned mot 13-14 år som er sex slaver. Det er barn som aldri får gå på skole fordi de må jobbe for en tyrannisk bedrifts eier. De må betale sin bestefars lån for 2 generasjoner siden.

I Afrika så jeg barn ned mot 4-5 års alderen som satt og laget singel. Satt i et steinbrudd med en hammer og knuste sten. Barn skulle være frie og leke. Unge jenter skulle ikke være sex slaver og bli ødelagte for resten av livet. Vi skulle alle ha frihet til å velge. Ok ikke alle har samme rammene og mulighetene. Men innfor rammene er det en menneskerett å være fri!!!!

Denne valg kampen er patetisk for meg. Vi sitter her oppe på berget og er sååå navlebeskuende at det er vont. Folk sulter mer enn noen gang. Aids epidemien fosser frem og urbaniseringen er større en noen gang (slum og fattigdom ). Politikere spiller på milliarder på et grunnlag om egoisme. Vi burde alle sagt nei til lønnsvekst og gitt til de fattige og nødstilte. Et hjerte sukk her men la ikke hjertene våre bli så harde og egoistiske at vi ikke kan la oss bevege av nød. Fattigdom og død.

We can´t do everything but we must do something.

http://www.thea21campaign.org/No Responses Yet to “Å handle med mennesker, SYKT”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: