Talk to People

03feb09

Ofte tar vi mange ting for gitt. Vi tror alt går på skinner bare vi kommer i gang med prosjekter. Alle som lever må bli berørt for å holde ting ved like. Barn trenger å bli bekreftet, ektefeller trenger intimitet. Arbeidskollegaer trenger å tilhøre. Intro folk trenger å bli sett og hørt.

For et par uker siden hadde Brit en jentekveld der hun samlet 30 jenter i Intro. Hun delte sitt hjerte om familie og fattigdom. Caroline, datteren vår var med å delte sine erfaringer fra å vokse opp med travle og ambisiøse foreldre som lever for noe mye større enn en sin egen verden. Den kvelden ble mange hjerter berørt. Det var en kjempeviktig kveld.

Her om kvelden satt jeg på Sandnes Brygge (en kafé i Sandnes) og snakket med en ung mann. Han var ikke en del av Intro, men meget reflektert og fokusert. Over et par kaffekopper, noen gode spørsmål og en kvalitetsfylt samtale, kommer hjerter nærmere hverandre. Vel, dette min erfaring. Ikke ta noe for gitt. Snakk med folk. Følg intuisjonen din. Ring noen uten å ha en agenda. Send en sms og si hva du mener (kun positivt). Be noen på middag i dag. Ikke vent til det blir bedre vær . Kjøp noen fiksepinner eller en grandiosa og åpne hjerte og hjemmet ditt og SNAKK MED NOEN!!!One Response to “Talk to People”

  1. aa, hjelpe meg.. detta va bra! Det er jo nettopp det som er tingen.. aa snakke med folk.. berre prova aa gloyma seg sjolv og snakka med folk, uansett om det er rart eller ikkje.. Husk aa tenke slik at det er utruleg viktig aa prate med folk, dei har rett til aa faa hoyre om Jesus. Ikkje la menneskefrykten hindre deg…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: