En dag i pastorens liv

03feb09

Hva i all verden gjør en pastor? Hva gjør han eller hun? Vel, dagene er ikke like. Noen dager er som i dag. Fullt kjør med masse folk. Andre dager er studiedager. Fridager? Ikke her. Sikkert altfor lite. Det er et privilegie å kunne bestemme selv, men viktig å ha en strukturert holdning til livet. Alle dager starter kl 06. Helgen kan jeg drøye litt, men ikke mye. Leser høyt fra Daily Devotional av Joseph Prince sammen med Brit, så er det kaffi og aviser på bordet. Fersk, varm kaffi er standard.

siriI dag gikk jeg gjennom noen mail og startet på forberedelsene til søndagens tale i Intro. Så kl 08.30 var det tid for en rask gangtur med Tommy Barnett på øret. Elsker simpelthen undervisningen hans! Så en kopp med kaffi på Spinneriet kl 10.00 med Siri Instebø. Vi la en slagplan for hvordan ledersamlinger skal gjøres de neste 6 mnd. Hun er søren meg på sporet.

pek

Kl 11 hadde Per Eivind Kvammen og jeg kvalitetstid sammen. Han er pastor i Sentrumskirken i Sandnes og gjør en kjempejobb der. Vi treffes regelmessig og utveksler erfaringer og synspunkter i forhold til det å bygge kirke.

Så en tur innom kontoret til Intro for å hilse på kontorrottene. Her jobber bl.a. Anders Instebø som er
anders ansvarlig for media og musikk i Intro. En fantsatisk mann
med et kreativthjerte og sinn. Fytti. Han er on the edge. En god venn.

Etter å ha hentet brosjyrer for Intro konferansen er det duket for pastorsamling i Klippen. Flere pastorer fra distriktet
treffes og tar opp tema som opptar oss, og drikker masssse
kaffi og piser hjembakte rundstykker.

stianSå er jeg tilbake på Spinneriet for å treffe Stian Stenlund. Han er en av de ansvarlige for Intro Stavanger. Fine, unge mann som har hele verden foran sine føtter. Han stiller gode spørsmål. (Visste du at ethvert spørsmål du stiller sier noe om hvordan du tenker?)

hjemme

The Kingdom of God is a Party! Her er vi en gjeng som nyter mat og felleskap hjemme rundt kjøkkenbordet. Gode historier og masse latter i 1,5 time. Fytti sååå good!

Kvelden avsluttes på sandes Brygge med en kopp kaffi (maskinen er i stykker så det går i trakte kaffi…) Kristen Folde, som bor i Sydney og Kim, ny mann i lovsangsteamet i
Intro Sandnes og jeg drøser om livet og drømmer…

bryggen

Så etter 12 timer på farten er jeg hjemme igjen. En dag i mitt liv. I morgen blir det annerledes. Sikkert. Men en ny dag å sette drømmer ut i livet. Involvere nye mennesker. En ny dag med ny nåde å vandre i. Man, I’m livin the dream!!!One Response to “En dag i pastorens liv”

  1. 1 Caroline

    Du e søren meg råe! Heilt like på hjemmebane, familielivet og på scenen – digge det!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: